Behandel mensen zoals je zelf behandeld wilt worden

Als het aan Arina Blom (BZK) ligt, moet iedereen de kans krijgen om talenten te ontwikkelen, in te zetten en mee te doen. Die kansen heeft zij zelf ook gekregen en gunt zij ieder ander. Vanuit dankbaarheid? Ook, maar vooral vanuit rechtvaardigheid. Vanuit de overtuiging dat dat het juiste is om te doen.

In een podcast, gemaakt door Onbeperkte Denkers, vertellen Arina, hoofd Beleid, Control & Organisatieontwikkeling en Christa Greweldinger, teamleider P&O, over hun persoonlijke verbinding met diversiteit en inclusie en hoe zij dit uitdragen in hun werk voor het ministerie van BZK. Christa: “Behandel mensen zoals jij zelf behandeld wilt worden, ongeacht waar je vandaan komt of beperkingen. Kijken naar talent en wat er wel kan, daar draait het om.”

Benieuwd? Luister dan de podcast waar Arina en Christa met elkaar in gesprek gaan:

Diversiteit en inclusie bij de Rijksoverheid
Rijksbreed zijn er verschillende initiatieven om onze eigen inclusieve organisatiecultuur te bevorderen, bewustwording te stimuleren, handelingsperspectief te bieden en samenwerking tussen de verschillende ministeries te versterken op het gebied van Diversiteit en Inclusie. Neem voor meer informatie hierover een kijkje op Inclusieve overheid of meld je aan voor de LinkedIn-groep Diversiteit en Inclusie bij de Rijksoverheid.

Deze podcast is de tweede aflevering van de serie Koplopers Diversiteit en Inclusie in gesprek

Bekijk meer