Team Challenges

De Team challenges zijn gemaakt om jullie als team in de actiestand te zetten. Het thema inclusie en diversiteit verkennen en in het thema verdiepen is één, maar daarna is het natuurlijk de bedoeling dat het thema écht gaat leven binnen het team. En het gaat leven als jullie actie gaan ondernemen. Blijf niet doorgaan zoals jullie altijd deden maar maak bewust (en letterlijk) ruimte voor meer inclusie en diversiteit binnen het team!

De Team Challenges geeft jullie het zetje dat nodig is om aan de slag te gaan, om in die atiestand te komen. Gaan jullie de uitdaging aan?

Intentie:
Ga echt aan de slag met jouw team! Nu begint het echte werk. Soms moet je een beetje uitgedaagd worden om uit die comfortzone te komen en écht in actie te komen. En daar komen de Team Challenges heel goed bij van pas. Jullie worden uitgedaagd om inclusiviteit en diversiteit in het team te brengen.
Die eerste stap zetten kan lastig zijn, dus daar helpen de Team Challenges jullie bij! Voordat jullie het weten zijn jullie inclusiviteit- en diversiteitmasters!

Hoe gaan jullie het doen:
De Challenges zullen jullie uitdagen om de acties te ondernemen die ervoor zorgen dat er meer ruimte ontstaat voor meer inclusiviteit en diversiteit in het team. Met behulp van concrete challenges stappen jullie uit de veilige bubbel en in de ruimte (voor meer diversiteit en inclusiviteit)!

Van een gesprek met iemand vanuit een andere achtergrond, een dag(deel) meelopen met een ander team, tot letterlijk ruimte maken voor meer diversiteit en inclusiviteit in de vorm van een (stage)plek. Genoeg uitdaging dus!

Tijdsinvestering:
De tijdsinvestering is per challenge verschillend en aan te passen aan de wensen van het team: van 60 minuten in gesprek gaan tot het creëren van een (stage)plek in het team.

Aan de slag:

Download hier de Team Challenges.