Onbeperkt Talent Ontwikkeltraject (najaar 2024)

Het online Onbeperkt Talent ontwikkeltraject is een laagdrempelige, sprankelende en impactvolle ontdekkingsreis naar jezelf. Het helpt je om in je kracht te komen staan. Het duurt zo’n 3,5 maand en omvat een persoonlijk intakegesprek en 5 online workshops met gelijkgestemden. Dit alles onder begeleiding van deskundige, bevlogen coaches met ervaring en affiniteit met de combinatie van talentontwikkeling en arbeidsbijzonderheid. Lees hier meer over het ontwikkeltraject.

Mensen die al eerder hebben meegedaan, zijn heel enthousiast en geven terug dat het ze meer zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld, netwerkvaardigheden, inzicht in talenten en kwaliteiten en richting in hun loopbaan heeft opgeleverd.

Onze drijfveer om dit traject aan te bieden ligt voor de hand: onbeperkt denken, denken in kansen en mogelijkheden, begint bij het ontdekken en geloven in je eigen potentie, talenten en mogelijkheden. Zodat je met meer plezier aan het werk bent, kansen herkent en kan grijpen als ze voorbijkomen.

Ben je klaar om deel te nemen? Meld je dan hieronder aan. Maar je kunt ook wat meer te weten komen over het traject door een proeverij bij te wonen. Kijk in de kalender wanneer de eerstvolgende mogelijkheid daartoe is.

Data: intakegesprek vanaf 26 augustus 2024, workshops op 3 september, 24 september, 15 oktober, 12 november en 3 december 2024. Tijden workshops: 10.00 tot 12.30 uur en/of 14.00 tot 16.30 uur (afhankelijk van aantal aanmeldingen).

Bekijk meer