Onbeperkte Denkers in jouw organisatie

Onbeperkt Denken, hoe pak je dat aan?

Wil jouw organisatie ook echt werk maken van een inclusieve werkomgeving? De verantwoordelijkheid voor D&I ligt nog te vaak voornamelijk bij HR. Samen met Onbeperkte Denkers zet je inclusie echt op de kaart binnen je organisatie en creëer je beweging in de hele organisatie. Ons inziens gaat het om denken en doen vanuit het hart, onbeperkte talenten, beweging van onderaf én betrokkenheid van de top. 

Zie jij dat ook? En heb je geen zin om urenlang te vergaderen, maar wil je gewoon DOEN? Dan ben je bij Onbeperkte Denkers aan het juiste adres. Samen maken we je organisatie inclusiever. Samen creëren we positieve aandacht rondom inclusie. Met een bewezen succesvolle aanpak.

‘Onbeperkte Denkers is de buitenboordmotor die zorgt voor een frisse aanpak’

Emilie Schreuder, Ministerie van Binnenlandse Zaken

Onbeperkte Denkers in de praktijk, wat houdt het in?

De basis bestaat uit twee vaste pijlers:

1: Werven van Onbeperkte Denkers in je organisatie – creëren van een brede groep van leidinggevenden en medewerkers die het thema steunen

2: Organiseren van frisse en vernieuwende activiteiten om de Onbeperkte Denkers in de organisatie als ambassadeurs een bijdrage te laten leveren aan een inclusieve werkomgeving.

Maak gebruik van onze ondersteuning en inspiratie

Je kunt het programma zo klein of groot maken als je zelf wilt. Dus, wil je meer? Dat kan! Je kunt rekenen op onze ondersteuning en inspiratie. We helpen je graag met:

Positionering

Samen kijken we hoe Onbeperkte Denkers in jouw organisatie past, met welke positionering en welke aanpak. Als je dat wenst, kunnen we binnen de campagne specifiek nadruk leggen op een specifieke doelgroep, zoals medewerkers met een arbeidsbeperking, of de campagne juist inclusie-breed aanvliegen.

Aanpak op maat

Samen kunnen we de beweging vormgeven op basis van jullie wensen, cultuur en doelstellingen. Met eigen best practices, logo’s, boodschap, etc. kan je je eigen draai geven aan de ontwikkelde effectieve aanpak van Onbeperkte Denkers. En natuurlijk met een eigen interactief platform: naam-van-je-organisatie.onbeperktedenkers.nl

Onbeperkt uitwisselen

Onbeperkte Denkers is in een diversiteit aan organisaties met verschillende activiteiten aan de slag. We zorgen dat we leerervaringen, goede voorbeelden en werkende principes met elkaar delen.

Lees hier meer over de mogelijke interventies binnen het programma

Wil je met ons aan de slag?

Neem contact met ons op

Ben jij ook een Onbeperkte Denker?